Behandelingen

Visie

In de natuurgerichte gezondheidszorg, ook wel natuurgeneeskunde genoemd, wordt ziekte en gezondheid anders benaderd dan in de reguliere medische wereld.  Gezondheid is meer dan 'niet ziek zijn'.  

Ziekte volgens de natuurgeneeskunde is een natuurlijke reactie van het lichaam dat altijd streeft naar een gezonde, evenwichtige situatie voor lichaam én geest. Het lichaam heeft een zelfgenezend vermogen en de natuurgeneeskundige behandeling is er op gericht om dat vermogen te stimuleren.

_MBF6310-1

De vijf natuurgerichte principes

Praktijk Sirius werkt volgens de vijf natuurgerichte principes

IMG_3182
Energie

Energie is de basis voor het functioneren van ons lichaam. Om allerlei redenen kunnen de energiebanen geblokkeerd raken. Mijn behandelingen zijn er op gericht om de energie weer vrij baan te geven, zodat de vitaliteit terugkeert.

IMG_3776
Prikkeloverdracht

Prikkeloverdracht vindt plaats op alle niveaus in het lichaam. Het zenuwstelsel, zeg maar ons communicatienetwerk, kan pas weer alle signalen doorgeven als energieblokkades worden opgespoord en opgeruimd.

IMG_5980
Drainage

Fysieke, emotionele, geestelijke en mentale reiniging en ontgifting is van belang voor onze gezondheid en stimuleert het zelfhelend vermogen.

IMG_7965
Voeding

Gezonde uitgebalanceerde voeding is van belang voor onze vitaliteit.

IMG_4514
Psyche

Bewustwording van de mogelijkheden om diverse oplossingsstrategieën aan te spreken om uiteindelijk weer in contact te komen met onze passies.