Cursussen
IMG_4487

Review

Twee jaar geleden ben ik mijn zoontje verloren, de zin van het leven was ik kwijtgeraakt.
Wat hierop volgde werd een spirituele reis naar een nieuw begin, een ander leven. Toen ik in contact kwam met Caroline en Wouter voor de cursus Reiki 1 werd me direct duidelijk dat ik op het juiste pad zat.
Ik heb in twee volle dagen alle kennis, ervaring, liefde, licht en wijsheid mogen ontvangen van zowel Caroline (Reiki Master) als haar echtgenoot Wouter.
Dankzij deze prachtig samengestelde cursus voel ik me een wijzer mens, een ervaring erbij en een sterke basis om verder te ontwikkelen. Ik heb mijn vertrouwen in het leven teruggekregen en voel me klaar om verder te leven in liefde en licht.

Ik zou iedereen de praktijk van Caroline en Wouter aanbevelen die licht en liefde wil omarmen in zijn/haar leven en op zoek is naar persoonlijke groei.

Met licht & liefde, Jennifer Disseldorp

Cursussen

Reiki activeert ons zelfgenezend vermogen. Als dat vermogen optimaal werkt neemt de kans op ziekte af. Door jezelf iedere dag reiki te geven kun je de kwaliteit van je leven positief beïnvloeden. ‘Iedere dag’ klinkt heftig, maar in de praktijk valt dat enorm mee.

Aan het begin van de nacht of als je ’s nachts piekert (je slaapt daarna beter) en het begin van de ochtend (je ontwaakt beter) zijn geschikte momenten. Op den duur kijk je zelfs naar die momenten uit.

Iedereen kan reiki leren en zo werken aan zijn/haar eigen gezondheid en eventueel die van anderen. Daarvoor bieden we twee cursussen aan:

Reiki 1 Basiscursus
Reiki 2 Verdiepingscursus