Skip to content

Nieuws & Reviews

Nieuws

In het magazine ForYOU 't Gooi najaar 2016 is de publicatie van Reiki Praktijk Sirius te lezen. Klik hier om het magazine te downloaden.

In het magazine ForYOU 't Gooi zomer 2017 is de publicatie van Reiki Praktijk Sirius te lezen. Klik hier om het magazine te downloaden.

 

Bewust Gezond zijn, is een keuze

10 september 2017 -

 

Reiki Praktijk Sirius 10 september op het feel good festival te Hilversum.
http://hetfeelgoodfestival.nl/programma/

Reviews

Meerdere keren geweest en het werkt echt. Ben Caroline Tempelaar ontzettend dankbaar. Ik heb nu meer energie en de pijn die ik heb in m'n lichaam wordt verlicht door haar behandelingen. Ik raad het iedereen aan die lichaam en geest het beste willen geven.

Suze

Ik had erg veel onrust in mijn lijf en had door de ziekte van Ménière veel last van duizelings aanvallen. Dankzij de reiki behandelingen van Caroline en advies over mijn voeding en supplementen ging het snel veel beter met mij. Ik heb veel baat gehad van de reiki behandelingen van Caroline.

Diana Mol

Ik heb de ziekte van Ménière en ik had erg veel last van onrust in mijn lijf. Dankzij Caroline heb ik geen onrust meer in mijn lijf en heb ik al maanden geen duizelingsaanvallen gehad. Ik heb ook de cursus Reiki 1 gevolgd en heb daar ook veel baat bij.

Diana Mol-Brouwer

Ik heb bij de behandelingen veel rust gevonden.

Anoniem

Sinds juli 2016 ben ik onder behandeling bij Caroline wat mij goed bevalt.
Ik heb gebruik gemaakt van haar diensten m.b.t. voeding, reiki en energetische massage.
De voeding heb ik mij eigen gemaakt en de reiki en de massage geven mij veel rust.

Echt aan te bevelen!

Madeleine van der Laan

Vanwege een veel te snelle hartslag en onrust in mijn hoofd ben ik bij Caroline terecht gekomen. Door de gesprekken met Caroline en de reiki behandelingen gaat het al stukken beter. Mijn lichaam komt steeds meer in balans, het voelt weer als "vroeger". Caroline is een vrouw waar je je al heel snel vertrouwd bij voelt. Kortom zeker aan te raden!

Maaike van Gelswijck

Ik heb bij Caroline de cursus Reiki 1 gevolgd. Heel fijn om de cursus zo in een kleine privé setting te kunnen volgen. Een bijzondere ervaring. Ze is duidelijk goed voorbereid op het geven van de cursus, ze brengt het leuk maar ook efficiënt en praktisch. Echt een aanrader voor iedereen die zelf ook Reiki wil kunnen toepassen.

Christine

Caroline is een vakvrouw! Ze weet waar ze het over heeft, is zéér kundig en goed opgeleid. En doordat ze alles haarfijn aanvoelt, weet ze precies de vinger op de zere plek te leggen (letterlijk en figuurlijk). Caroline is een warme vrouw en straalt een hele prettige rust uit. Ik kan iedereen aanraden een behandeling bij haar te ondergaan. Heel bijzonder! Ze heeft zelfs mijn paard behandeld. Hieronder lees je mijn verslag daarover: Het was zó mooi! Mijn paard Lente stond in de wei maar toen ze Caroline zag, stopte ze met eten en ging zelf klaar staan voor de behandeling! Ik hoefde haar niet vast te houden. Lente gaf zelf steeds aan waar ze behandeld wilde worden. Ze draaide iedere keer een ander deel naar Caroline toe. Lente is gisteren door iemand gemasseerd en die voelde aan haar spieren dat ze waarschijnlijk een glijder had gemaakt in de wei waardoor ze vooral rechtsachter en rechtsvoor last had. En drie keer raden waar Lente iedere keer door Caroline behandeld wilde worden... Dit had ik niet tegen Caroline gezegd en Lente gaf het echt zelf aan. Zo gaaf! Ook bijzonder: de rest van de kudde kwam er ook bij staan en wilde ook behandeld worden. Drie paarden drongen zich zelfs op voor een behandeling. 🙂 Er ontstond een magisch energieveld! Dank je wel Caroline! I am impressed!

Roos van den Wildenberg

In de korte tijd dat ik Caroline nu ken, heeft het mij alleen maar goeds gebracht! We ontmoeten elkaar in een periode dat ik lichamelijk allerlei vervelende langdurige klachten had n.m hielspoor, rsi klachten in elleboog en schouder. Maar bovenal zat ik er emotioneel "doorheen", van alles en nog wat waar ik mij erg druk om maakte. Kortom ik moest even gereset worden. Caroline heeft een heerlijk rustgevend effect op mij, een combinatie van reiki, magnesium pakking en Bemer-mat behandelingen ben ik bijna van alle klachten af!

Sandra Bok

Ik heb de cursus Reiki 1 en Reiki 2 bij Caroline gevolgd.
Caroline is een prettig en fijn mens. Ik voelde mij heel vrij en op mijn gemak. Tijdens de cursus wordt alles goed uitgelegd en alle vragen worden beantwoord. Ook na de cursussen en tijdens de terugkom- avond/dag wordt alles herhaald en ervaringen van cursisten besproken.

 

Linda

Publicatie Reiki en kanker in universiteits ziekenhuis

Een onderzoek naar het welzijn van mensen met kanker en Reiki.Publicatie van: American Journal of Hospice and Palliative Medicine – 2012
Dawn A. Marcus, MD1, Betsy Blazek-O'Neill, MD2, and Jennifer L. Kopar, CAVS3.
Gemiddeld heeft 93,5% van de patiënten Reiki positief ervaren en tussen de 86% en de 92% wilde meer reiki ontvangen naar aanleiding van deze ervaring.
Zie verder de PDF voor uitgebreide informatie. (originele publicatie)

Reiki Praktijk Sirius steunt Pink Ribbon op deze wijze.
1 op de 7 vrouwen komt hiermee in aanraking.
U vindt mij bij openslaan op de linkerpagina.
Deel deze krant..........

Versterk het genezend vermogen deel 1 | Henk Fransen
 

Wat woorden en muziek voor invloed hebben op water en ons lichaam!

Zij beschrijft prachtig haar eigen zoektocht van de 'buitenwereld' naar je eigen 'binnenwereld'.